Om os

NATUR - MAD - DYR

LØVE - ØRSLEV 4H


Natur

I Løve-Ørslev 4H mener vi, at naturen kan lære os at opleve sammen. Natur og friluftsliv er blandt kerneaktiviteterne i 4H, og aktiviteterne spiller rigtig godt ind i vores motto om at lære ved at udføre.Det er efterhånden godt dokumenteret, at børn der lærer og oplever i naturen bliver gladere, sundere og klogere.Gladere fordi det at mærke solen og regnen i ansigtet, grave i mudder med hænderne, lytte til græshopperne i græsset og se fugle svæve højt på himmelen alt sammen er med til at skabe sammenhæng mellem os og naturen. Ved at tage på småture i den nære natur får børn og voksne muligheder for at udforske, opleve og lære – samtidig med at de er sammen, leger og hygger – og tager fælles oplevelser med hjem.Sundere fordi naturen er den perfekte legeplads for motorisk udvikling – her kan man klatre, løbe, hoppe, svømme – den friske luft kombineret med motion og gode grin er med til at øge såvel mental som fysisk wellness – og samtidig opnå balance i livetKlogere fordi naturen er et enestående udendørs klasseværelse. Her kan børn opleve videnskab, matematik, sprog og styrke samværet i gruppen gennem at observere, røre, lytte, dufte, fortælle og gøre. Alt sammen er det med til at lære dem en fælles forståelse for den natur der omgiver os, og som vi alle må lære at tage ansvar for.

Vi laver mad sammen

Vi passer dyr sammen

Vi passer haver sammen

Vi er kreative sammen

Medlemskab af 4H koster 200 kr. årligt

Formål

I 4H ønsker vi at skabe aktive, selvstændige og ansvarlige børn og unge. Det gør vi ved praktiske og meningsfyldte aktiviteter med udgangspunkt i natur, dyr, jord og mad.

4H er aktiv fritid for alle engagerede børn og unge med interesse for natur, dyr, haver og madlavning.4H giver dig fællesskab gennem praktiske og kreative aktiviteter.

Hos 4H elsker vi dyr!

Derfor vil vi gerne sige tak til SEAS-NVE, for at støtte vores arbejde med,at formidle ikke mindst viden om dyr, men også glæden.

 

Vi har modtaget kr. 10.000 ,- fra SEAS-NVE

 

Læs mere på vores blog ....

KontaktAdresse:

Bødstrupvej, Løve, 4270 Høng


Email:

divo@larsen.mail.dk


Mobil:

22 13 81 67


Hvad er 4H

I 4H giver vi børn uforglemmelige oplevelser med natur, dyr og mad.

4H er en landsdækkende organisation med cirka 70klubber fordelt ud over landet. Vores klubber tilbyder ativiteter, der skaber selvstændige, nysgerrige og ansvarlige børn og unge.Altid har vi fokus på vores motto”learning by doing”, og alle børn er velkommen i 4Hs uikke fællesskab.
Copyright © All Rights Reserved