Kaniner

NATUR - MAD - DYR

LØVE - ØRSLEV 4H


Hermelin


Hermelinkanin er en af verdens mindste kaninracer, sammen med dværgharen. Den bruges til både kæledyr og i udstillingssporten. Vægten er mellem 0,8 og 1,4. Det er dog desværre almindeligt at de fleste hermelinkaniner til salg er alt for store.

Hermeliner er ud over størrelsen kendetegnet ved at være kompakte og have max, 4,5 ca lange øre.

Hermeiner hører til dværgkaninerne. Det betyder de har et specifikt gen der giver de korte øre og lille størrelse. Genet er et letalgen. Det vil sige det er dødeligt i dobbelt dosis. Der fødes også en del hermeliner som ikke har dværggenet. Disse er stadig glimrende kæledyr, men vil blive størrer og få lidt længere øre.

Man skal regne med en gennemsnitlig levealder på 6 år, men de kan bliver meget ældre med god pasning

Hermelinkaniner kan både trives ude og inde. Vi avler her blå hermeliner og fokusere i lige så høj grad på temperament som eksteriør.

Hos 4H elsker vi dyr!

Derfor vil vi gerne sige tak til SEAS-NVE, for at støtte vores arbejde med,at formidle ikke mindst viden om dyr, men også glæden.

 

Vi har modtaget kr. 10.000 ,- fra SEAS-NVE

 

Læs mere på vores blog ....

Copyright © All Rights Reserved

Hvad er 4H

I 4H giver vi børn uforglemmelige oplevelser med natur, dyr og mad.

4H er en landsdækkende organisation med cirka 70klubber fordelt ud over landet. Vores klubber tilbyder ativiteter, der skaber selvstændige, nysgerrige og ansvarlige børn og unge.Altid har vi fokus på vores motto”learning by doing”, og alle børn er velkommen i 4Hs uikke fællesskab.
KontaktAdresse:

Bødstrupvej, Løve, 4270 Høng


Email:

divo@larsen.mail.dk


Mobil:

22 13 81 67