Hestehold

NATUR - MAD - DYR

LØVE - ØRSLEV 4H


Roskilde dyrskue


Vores hestehold deltager på Roskilde dyrskue i år ..


.4H har et fantastisk område på Roskilde dyrskue, hvor 4H børn kan udstille deres dyr -


Kommer I forbi Roskilde dyrskue i år, så besøg 4H området

Hestehold


Er du glad for heste?

Så se her …..

Vi skal sammen lære om fodring, anatomi, signalement, sygdomme, adfærd, giftige planter, udstyr, levevis, mønstring og forberede os til samvær med hest og evt. deltagelse på dyrskue.

Løve-Ørslev 4H har hestehold hver onsdag og det er garvede instruktører, står for at videregive viden ...


Vi er 3 instruktører på hesteholdet - Kiki, Pernille og Nanna!


Vi har alle en bred viden om korrekt fodring, tilpasning af udstyr, pasning og pleje, dyrskuer og fremvisning, ridning og træning fra jorden og den generelle håndtering af hesten


Hesteholdet foregår hver onsdag ml. 17.00 - 19.00, hvor der er 45 minutters teori, en pause og derefter leg og læring i rideheste med hest!Kiki ejer stutteri Sparta, hvor hesteholdet foregår.


 Kiki har redet altid og har en forkærlighed for fjordheste. Kiki er en dygtig dressur rytter og underviser i forvejen i dressur.

 Kiki har mange fjordheste og avler og deltager på skuer.Disse fjordheste er nogen af dem, vi har fornøjelsen af, at have med i undervisningen på hesteholdet.

Pernille er med som reserve ved sygdom, hun har ligeledes en forkærlighed for fjordheste. Pernille ejer 2 fjordheste.Pernille har haft hest altid og gør sig mest i turridning, har været medlem af 4H i mange år og deltaget på diverse dyrskuer.Pernille har en diabetes hest, som bliver inddraget i undervisningen


Nanna præsenterer her sig selv således: Jeg træner heste, både fra jorden, ryggen og vognen. Jeg har min egen fjordhest og inden for kort tid 2, som kan køres for hestevogn. Han bliver inddraget i undervisningen. Jeg har haft fjordhest hele livet og kører primært hestevogn og miljøtræner, samt laver agility.


Hvad er 4H

I 4H giver vi børn uforglemmelige oplevelser med natur, dyr og mad.

4H er en landsdækkende organisation med cirka 70klubber fordelt ud over landet. Vores klubber tilbyder ativiteter, der skaber selvstændige, nysgerrige og ansvarlige børn og unge.Altid har vi fokus på vores motto”learning by doing”, og alle børn er velkommen i 4Hs uikke fællesskab.
Hos 4H elsker vi dyr!

Derfor vil vi gerne sige tak til SEAS-NVE, for at støtte vores arbejde med,at formidle ikke mindst viden om dyr, men også glæden.

 

Vi har modtaget kr. 10.000 ,- fra SEAS-NVE

 

Læs mere på vores blog ....

KontaktAdresse:

Bødstrupvej, Løve, 4270 Høng


Email:

divo@larsen.mail.dk


Mobil:

22 13 81 67


Copyright © All Rights Reserved